Bodil Brock

Mød her Bodil Brock, pensioneret apoteker og mangeårigt medlem af Zonta:
Som nyuddannet farmaceut blev jeg ansat på Pharmakon, Apotekerforeningens Kursusejendom i Hillerød. Det var et meget kreativt miljø med et højt fagligt stade, og det var et privilegium at være med til at forme uddannelsen. Jeg blev senere lektor og eksaminator ved farmakonomeksamen.
Efter 17 år flyttede vi til Aarhus, hvor jeg blev apoteker på Løve Apoteket. Som apoteker var et af mine mål kommunikation og samarbejde omkring sundhed. Først i 1990érne var jeg som apoteker med i panelet i radioudsendelsen ”Lyt dig sund”. Desuden var jeg i 10 år apotekeren i Helses brevkasse samt medlem af Helses Redaktionskomite. Jeg var i flere år formand for Aarhus Amts Apotekerforening samt næstformand i Pharmakons bestyrelse.
Jeg har været medlem af Zonta i 18 år. De første 15 år i Zonta Aarhus II, hvor jeg var formand i 2 perioder. Det var en klub med en fantastisk energi og mange spændende initiativer. Jeg stoppede i klubben, da jeg blev pensioneret. Men jeg brænder stadig for ideerne bag Zonta og var ikke svær at overtale til at være en del af Zonta Aarhus I, hvor jeg nu er kasserer.
Det er så vigtigt at arbejde internationalt og støtte kvinder, der er mindre privilegeret end vi er. Men også lokalt kan vi gøre en forskel for kvinder, hvilket jeg synes er af stor betydning.
Det var en oplevelse at være til Zonta Convention i 2004 i New York. Der fornemmede jeg virkelig styrken i Zontas arbejde. Men også Zonta Aarhus II´s rejse til Cambodia for at overrække en donation til et børnehjem via Somaly Mam var en stor oplevelse.
Jeg vil gerne fortsætte med at medvirke til at forbedre kvinders livsvilkår gennem et fantastisk netværk.
Bodil Brock