Besøg på Topkærgaard – økologi, fællesskab og plads til den enkelte

På det sidste møde inden sommerferien skal vi i Aarhus Zonta I møde en familie, der vil gøre en forskel og høre om Topkærgaard, der er et sted med fokus på økologi, fællesskab og plads til den enkelte.

Familien på Topkær skriver selv: ”Vi har etableret Topkærgaard, som den rummelige økologiske landejendom med højt til loftet, respekt for naturen og med stor mangfoldighed. For at vise det kan lades sig gøre at tænke og leve bæredygtigt… og så endda med flere generationer samlet på et sted”.

På gården findes 100% økologisk gårdbutik, glade campinghøns, bæredygtigt dyrehold og socialøkonomisk virksomhed med fokus på, at alle kan noget der har værdi.

Lene og Sille vil fortælle om ideen bag Topkærgaard og gårdens arbejde med bæredygtighed, økologi og socialøkonomisk virksomhed. Hvad får en familie til at flytte sammen på en gård i udkanten af Aarhus, fylde marken med campinghøns og starte en socialøkonomisk virksomhed med plads til alle og troen på at udeliv, fysisk arbejde, natur og dyr kan være med til at hele det enkelte menneske?

Vi mødes kl. 18.00 på Topkærgaard, hvor vi starter med fællesspisning. Herefter (ca. kl. 19.00) er der involverende foredrag, kaffe og en tur ud til hønsene.

Læs mere om Topkærgaard her

Venlig hilsen

Hanne Sandhoff, Hanne Teglhus og Susanne S. Hansen

Sted: Topkærgaard


Begivenhedsdetaljer

  • Date: