Hanne Teglhus

Hanne Julie Blegvad Teglhus er mag. art. i klassisk arkæologi fra Aarhus Universitet med en tidligere uddannelse som håndarbejdslærer og designer fra Håndarbejdets Fremmes Skole i København. Hanne var museumsinspektør på Steno Museet og ekstern lektor i museologi ved Aarhus Universitet frem til, at hun gik på pension. Hanne har været medlem af Zonta Aarhus I siden 2004.
Til spørgsmålet Hvad gør Zonta til noget særligt for dig? svarer Hanne: Zonta giver mig mulighed for at yde en ekstra indsats for at fremme kvinders vilkår overalt i verden. Medlemskabet af Zonta har givet mig øget opmærksomhed på kvinders vanskelige vilkår ikke alene globalt, men bestemt også lokalt. Samværet med de mange engagerede kvinder i vores lokale Zontaklub betyder meget for min lyst til at være medlem af Zonta.
Til spørgsmålet Hvilke Zonta aktiviteter betyder – eller har betydet – mest for dig? svarer Hanne: Etableringen af Kvindehuset i Aarhus satte et nødvendigt fokus på de mange lokale indvandrerkvinders behov.
Hanne beskriver med max. 5 ord, hvorfor hun er medlem: Nødvendig synliggørelse af kvinders potentialer
Hanne Teglhus