Tid og sted:
8. november 2021, kl 18-21, Cafe Hack, Teatergaden 1, 8000 Aarhus
Pris: 299 DKK,
som dækker arrangementet inkl. en lun ret, et glas øl/vand eller vin samt kaffe.
Tilmeld dig via MobilePay til 24127 skriv ”Zonta Talks”, senest den 27. oktober. Tilmelding er bindende efter denne dato.

Zonta Talks er et koncept, hvor ligestilling i Danmark kan debatteres uden stereotyper, skingre stemmer og uden at blive ekskluderende i sin form. Formålet er at få nye indsigter og bygge bro mellem generationer, køn og forskelligheder.

Følg os på Facebook

Zonta Talks

Ligestilling i en brydningstid

Den 8. november 2021 inviterer Zonta Aarhus I til dialog om ligestilling.

Ligestilling, køn og feminisme deler vandene – og kan få bølgerne til at gå rigtig højt. Ikke mindst i den offentlige debat og i kommentarsporene på sociale medier. Det graver grøfterne dybere og afsporer den gode demokratiske dialog. Det ønsker Zonta Aarhus I at råde bod på ved at være vært ved en aften i dialogens tegn.

Kom og mød:
Lisbeth Jessen, Direktør Danner

Lisbeth Jessen
“Vores største ligestillingsmæssige problem i Danmark er, at vi tror, vi har ligestilling og derfor ikke mener, der er noget problem. Uanset om det handler om kønsbaseret vold og kontrol eller den manglende ligestilling, der præger de danske bestyrelser og CEO kredse. Så længe vi diskuterer om det findes, arbejder vi ikke på løsninger.”

 

Christian Mogensen, Specialkonsulent Center for Digital Pædagogik
Christian Mogensen
Ekspert i digitale fællesskaber, online radikalisering og computerspil og medstifter af “Dansk Mandesamfund” – Christian savner mænd i ligestillingsdebatten og protesterer mod lave forventninger til mænd. Med etableringen af Dansk Mandesamfund kaster han sig med ildhu ind i debatten, hvor han sammen med ligesindede og på mændenes banehalvdel vil kæmpe for ligestilling hele vejen rundt.