I Reden Aarhus er der højt til loftet

Aftenens program handler om den lokale indsats for kvinders vilkår med fokus på Redens vigtige arbejde; et arbejde som vi i klubben har støttet økonomisk i 2021.

Det anonyme værested for udsatte kvinder i Sjællandsgade ser ikke af meget udefra, men indenfor er der alle årets 365 dage liv i huset fra kl. 12-22. Her hjælpes og støttes kvinder som er i prostitution (eller prostitutionslignende forhold), i misbrug, ensomme eller på anden måde udsatte eller sårbare.

Hjælpen består både af et måltid mad, nyt tøj, et bad eller en god samtale. Men også af aktiviteter, sundhedsydelser, opsøgende indsatser og rådgivning.

Vi gør alt for at lette livet bare lidt og få smilet frem på kvinder der dagligt lever i prostitution, kriminalitet, misbrug, vold eller stor ensomhed. For de er også mennesker med behov, drømme og store følelser. Og når de ønsker forandringer i deres liv, følger vi glædelig med på siden og støtter dem.

Forstander Anders Sørensen, fra KFUK’s Sociale Arbejde, vil fortælle os om arbejdet i organisationens tilbud i Aarhus, samt ikke mindst omkring hvilke udfordringer der er forbundet hermed.


Begivenhedsdetaljer

  • Date: